Gode kvalitetsjakker får du med mærket North Face

Find den rigtige vinterjakke (foto: eventyrsport.dk)

Gode kvalitetsjakker får du med mærket North Face

Viden river og flår i kinderne og sneen er så tæt, at du næsten ikke kan se en meter foran dig. Du er træt, men trods alt varm. En smuk solskinsdag på pisten kan hurtigt forvandle sig til en hård tur hjem, når vejret pludselig skifter sidst på dagen, hvor kræfterne er ved at være brugt op. Her er det være ekstra godt, at have en god isolerende vinterjakke og et af de brands, du altid kan stole på er North Face. Deres jakker er designet til udemennesker og har både høj komfort og god kvalitet.

North Face har eksisteret i mere end fyrre år og har specialiseret sig i at lave udetøj til aktive mennesker. Du får derfor helt sikkert tøj, der er til at regne med, når du køber North Face. Deres tøj har ofte få med meget gode detaljer som inderlommer eller en knap funktion ved taljen, der gør at jakken sidder godt fast, også hvis du skulle falde på ski.

North Face er både teknisk tøj og hverdagstøj

Hvis du skal på en klatretur, så er North Face et godt valg og hvis du skal have en hverdagsjakke, så er North Face et godt valg. North Face duer til flere brug og hvis du gerne vil nøjes med en vinterjakke og ikke også en skijakke, så er en North Face jakke et godt valg, fordi den har en god svedtransporterende og isolerende funktion, hvilket betyder, at du ikke kommer til hverken at fryse eller svede i jakken. Desuden kan du få vinter jakker, der ikke er så voldsomme og store.

North Face laver både vinterjakker, regnjakker, overgangsjakker (forår/efterår), sommerjakker og vindjakker. Det er egentlig bare at vælge, hvilket design du vil have – de har jakker til det meste.

Du kan desuden også finde tasker både backpacks og weekendtasker hos North Face.

Eventyrsport forhandler blandt andet North Face, tjek det ud.

Find meget mere vintertøj her:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.