Mangler du gode herre sandaler? Så kig lige her

Børne sandaler (foto: eventyrsport.dk)

Der findes et væld af gode sandaler (foto: eventyrsport.dk)

For mange mænd bliver de mørke lædersko hurtigt for varme, når sommeren rigtig kommer i gang. Derfor er flere på jagt efter de bedste sandaler. Og det er der mange forskellige slags at vælge imellem.

For mange mænd gælder det om at finde et par praktiske vandresandaler, som kan bruges i flere sammenhænge, og som er gode til at gå langt i. Denne type kan være praktisk, hvis man for eksempel skal på vandretur eller på en storbysferie. Her er sandaler en god måde at sikre, at ens fødder får lidt luft.

Flere typer herre sandaler at vælge imellem

Vandresandaler er konstrueret med en gummisål, som sikrer, at man står godt fast på underlaget, og samtidig at foden får den rette støtte. Overdelen kan være lavet af noget stærkt vævet stof, som gerne går flere gange hen over foden på forskellige steder, så foden bliver holdt godt fast til sålen. Normalt bliver vandresandaler lukket med klikslåse, som er hurtige at åbne og lukke og samtidig justere, så de passer til foden.

Andre har måske brug for en mere almindelig sandal, som de kan have med på stranden, i parken eller bare i haven derhjemme. Her er der i de seneste år kommet flere sandaler på markedet med et mere traditionelt udseende og materialebrug. For eksempel er sandaler med korksåle blevet mere populære. Disse har for det meste remme af læder, som går hen over foden og lukkes med små metalspænder. Kork er blevet brugt i forbindelse med fodtøj i mange år, og var igennem lang tid populære både hos sygeplejesker, som hverdag skal gå langt, og hos pædagoger hvor de gik under navnet sundhedssandaler.

Alternativt findes der også sandaler af gummi, som er enkle, og kan findes i en lavere prisklasse. Flip-flop sandalen har fået sit navn, efter den lyd den laver, når man går med den. Den har en enkelt rem over foden og gummisålen holdes fast mellem tæerne.

Klik her, og se mere om herre sandaler

Find flere slags gode sandaler her:

Billige sandaler kvinder i super kvalitet

Børne sandaler bør man ikke gå på kompromis med

1 thought on “Mangler du gode herre sandaler? Så kig lige her

  1. Pingback: Gå sommeren i møde et par drengesandaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.