Hav god stil på Caminoen med Salomon trailsko

Du kan gå rigtig langt i et par salomon sko (foto: eventyrsport.dk)

Du kan gå rigtig langt i et par salomon sko (foto: eventyrsport.dk)

Uanset hvor du og dine medsammensvorne skal hen at vandre, om det er på den Jyske Ås eller det er i krævende omgivelser i det bjergtagende Himalaya, så kræves der det rette udstyr, for at turen bliver som du har forventet. Der skal ikke meget til, før at en ellers velplanlagt rejse kan udvikle sig til et sandt mareridt, bestående af vabler på størrelse med kirsebær, og andre ubehagelige overraskelser. Med de rette sko, kan vablerne i det mindste reduceres til et minimum.

Det er ikke svært at forestille sig, hvordan man kan blive nødt til at holde et par dages hvil, i løbet af en længere vandrerejse, hvis vablerne og sårene på fødderne har hobet sig op. Problemet er, at vabler kan opstå på et hav af måder, og kan komme meget hurtigt, hvis ikke man sørger for at have de rigtige sko, som for eksempel et par Solomon trailsko, der virkelig bidrage til at holde vablerne på behørig afstand. Der er flere ting, som bidrager til det. Skoene er blandt andet udført i hurtigttørrende materialer, så du er sikret, at dine fødder forbliver tørre så længe så muligt, hvilket er alfa og omega.

I skiftende terræn, er det vigtigt at have nogle alsidige trailsko, som tager højde for flere forskellige udfordringer. Der er naturligvis det vigtigste, som er komforten omkring din fod, men andre ting spiller også ind på gode trailsko. Det er for eksempel yderst fordelagtigt, at finde sig et par sko som har en pløs, der er syet fast på resten af skoen, så småsten og grus har sværere ved at trænge ind. Selv små udefrakommende partikler, kan i løbet af kort tid være med til at give ubehag under vandring.

Salomon trailsko er vandtætte og åndbare

Det er efterhånden ved at være en industristandard, indenfor vandresko og trailsko, at de er udført med Goretex, så man sikrer sig både åndbarhed og vandafvisning. Der er næppe nogen større skoproducent med respekt for sig selv, Salomon inklusive, som laver et par seriøse trailsko der ikke har Goretex. Det går simpelthen ikke.

Tjek det fede udvalg af Salomon trailsko

Se mere udstyr til turen her:

Vinterstøvler goretex yder en uforlignelig kuldebeskyttelse

Forkæl dig selv med Icebreaker kvalitets produkter

2 thoughts on “Hav god stil på Caminoen med Salomon trailsko

  1. Pingback: Teva skaber gode rammer for dine fødder

  2. Pingback: Læs her hvordan du får billige herresko i høj kvalitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.