En herre toilettaske indeholder ritualer på rejserne

En toilettaske (foto eventyrsport.dk)

En toilettaske (foto eventyrsport.dk)

Der er så meget, man ikke vil gå glip af på rejserne. Der er så meget at gribe fat i, og ofte har man følelsen af, at ens sansning retter sig imod alle mulige sider på en og samme tid. Det er både befriende og ganske trættende. Det forsyner os både med en ro af lethed og en tyngende fornemmelse af aldrig at kunne nå det hele. Det er ganske vigtigt på rejserne at have pakker af velkendte ritualer og rutiner med. En herre toilettaske er på den måde en slags velkendt rutine, man altid kan hive frem. Det kan være, at man skal barbere sig. Det kan være, at man skal børste tænder. Der er altid en god grund til at benytte sig af en herre toilettaske. På den måde giver det ganske god mening at have den med ude i det ukendte og ude i den store vide verden. Man kan se det som en slags forsikring, der ruster os til oplevelser af vild karakter.

Refleksion og rutine

Med en herre toilettaske er man som mand ganske godt forsikret i mod det uforventelige. Det giver ligesom en tryghed, når man om aftenen endelig kan rykke ud på toilettet for at gøre sig sine rutiner. Det er ligesom rutinerne, der bringer refleksionerne frem i det ukendte. Det giver ligesom et slags sikkert forankringspunkt, der er værd at hive fat i, når der sker noget nyt. Det giver ligesom god mening at benytte sig af sagerne i en herre toilettaske.

Forståelse og erfaring

Rejserne bliver på den måde som dialektiske spændingspletter og ikke bare ukendte oplevelser, der aldrig når at bundfælde sig som erfaringer, man har tænkt igennem. Når man står om aftenen på toilettet med en herre toilettaske på toiletbordet, er der nemlig tid til at tænke over tingene og sammenligne.

Se på en herre toilettaske hos Eventyrsport

1 thought on “En herre toilettaske indeholder ritualer på rejserne

  1. Pingback: Kom godt igennem ferien med en stor toilettaske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.